Vím o zdech kamenných,
kde strach své místo nemá...
jen chlad... snad podzimem?
čekání, touha němá...
Vím o zdech kamenných,
co vyprávět by chtěly
o jednom návratu...
chjo... to člověčí snění...
10.08.2007 17:36:00 | Cecilka
Hmm, tak to je něco jiného. Pěkné. Dokonce velmi. Jen ten netopýr mi tam nesedí. Jinak to vzbuzuje krásné představy. Jen tak dál.
09.08.2007 21:17:00 | Terakota
Sen...fikce...komu to chceš tvrdit...samče...
Jasná skutečnost! Ale to si nechám pro sebe...
09.08.2007 15:43:00 | smudlinek