Zapomenutá
Noc pláče do peří
V oknech ti zasněží,
Zapomenutá
Po špičkách krade se
K neznámé adrese
Zas neobutá
Bez šatů, bez strachu
Bez vůně, zápachu
Mdlá, přesto chutná
Snad trochu koření
Ve víně zapění
Už není smutná
Pár stínů na těle
Doteky domělé
Před dnem je tají
Noc v tichu, ticho v ní
Kdo shoří poslední
Ten skončí v ráji
Komentáře (0)