V bezvědomí
V bezvědomí noci domy
Vášní tiché stíny voní
Zbytky světel, zbytky hlasů
Zbytky opilého času
Hladí vlasy po svědomí
Lampy své žárovky skloní
Před pichlavými zraky hvězd
Jen tichům tiše napověz
Co šeptaly si smutky včera
Co radost od života chtěla
Tak mluv, nenech se pobízet
Kde v bezvědomí berou dech?
Komentáře (0)