Když už člověk...
Anotace: ... pláče jen uvnitř
Opium květin,
dávno v koši odhozených,
zaválo vůní
tisíce a jedné noci.
Každý si myslí,
že tisícá je poslední
a ona...
... ona není...
... NENÍ....
... a nikdy nebude...
Přečteno 342x
Tipy 1
Poslední tipující: C.alwen
Komentáře (7)
Komentujících (7)