Výtah
Anotace: Vytáhl jsem veršíky co se mi líbí a dal je do jedné "Básně"
Si klidem mé duše,
co jako kůň kluše.
Nechci už vidět
vodu tak suše!
Pod drobnohledem
a s dalekohledem.
Mám sklenici plnou
a s další vlnou
přichází nůž na nebe
s ostřím co zebe.
Vidím jen prázdnotu,
svíčku bez knotu.
Půjdu klidně za mříže,
kvůli chvilce beztíže.
Proč listí je tak prosté?
Proč ve mě vášeň roste?
Komentáře (0)