Anotace: Nedoufám, že to většina z vás pochopí... naprosto nesouvisející věci vedle sebe...
Mocmoc pěkná básnička, ale nemám co dodat, budu si ji chápat po svém a nic ti k tomu neřeknu;)
11.08.2007 19:52:00 | Rádoby zoufalá
Co z toho plyne? Že sobec rozhodně nejsi. :-)
roboti píšou SLEpice, tak já už mlčím...:-)
11.08.2007 18:41:00 | lidus
hm...čatlas knížku od Al Gora a nebo jeho film?..to by tě mohlo zajímat;)
jinak...nenazvala bych to můj svět, ale náš svět...rptože to globální není přece tak niterní nebo ano?:)
09.08.2007 22:22:00 | Lizzzie
Tvůj svět je prostě pestrobarevný...:o) děkuji, že jsem do něj mohla zas o trochu víc nahlédnout
09.08.2007 19:31:00 | Severka