Mezi chmýřím pampelišek
Anotace: Stalo se mi něco zvláštního.. Strašně krásnýho a strašně smutnýho zároveň..
Klečíš přede mnou
s hlavou skloněnou
klepeš se
je Ti zle
a já jen bezmocně koukám
a chce se mi plakat
Co pro Tebe můžu udělat?
Ty můj toxíku..
jen Tě obejmout
a mezi chmýřím pampelišek
dělat, že se nic neděje..
Sníš si
jako obyčejní lidé
miluješ
jako obyčejní lidé
ale..
mám pocit
že Tě něco táhne pryč
a mizíš
někam
do jiného světa
za kamarády
co narostly jim
andělská křídla..
/možná..
snad../
a já se jen tiše utápím
v Tvých smutných myšlenkách
Co pro Tebe můžu udělat?
Ty můj toxíku..
jen Tě obejmout
a mezi chmýřím pampelišek
doufat, že jednou
se to změní
a já budu moct v klidu usínat
a nebát se
že i Ty
mi zmizíš
mezi anděly..
Komentáře (1)
Komentujících (1)