Anotace: A už vůbec nevím, co mám psát sem. Napsaná na pokraji usnutí, ale znáte to když vám v hlavé víří spousta myšlenek a vy to na mobilu ťukáte do smsky, kolem tma.. a vyleze z toho tohle.. :D
Máš hezký cíl!
Ale i cesta je důležitá a že zrovna vede slzavým údolím...? Pamatuj, že rovná široká pohodlná cesta vede do pekla! Aneb Per aspera ad astra!
:-)
15.08.2007 07:34:00 | La Suneteto
Utíkat od reality......to je sice krásné, ale taky hodně nebezpečné.... Ono je krásné snít....ale probudit se je mnohdy o život.... Krásna básnička..... co takhle Zakletá v šedi???
10.08.2007 15:26:00 | UNDEAD
Kolotoč myšlenek nesnáším,nemůžu při něm spát!Jedna lítá přes druhou a je neuvěřitelné,co všechno stihneš vymyslet.A přeju ti,ať svého cíle dosáhneš.Hrdost na sebe musí mít v jisté míře každý,ale nesmí to přehánět.To už pak nebude hrdost,ale pýcha...ale myslím,že s pýchou moc problému nemáš! ;-)
10.08.2007 11:26:00 | Chancer