Vánoce
Anotace: Zamilovaní lidé o Vánocích
VÁNOCE
Obláčky plují po nebi,
kluk a holka se políbí pod jmelím
Podívají se na sebe,
úsměv si vymění,
pak mrknou na nebe
a nad sebe na jmelí
Z nebe sypou se vločky bílé,
padají do tváře jeho milé
a studí
stále tam stojí,
ničeho se nebojí,
protože vědí,
že na lásku nikdo si nedovolí
Jakoby rázem zastavil se čas,
i přesto se země točí
a jim jen nebeský kolotoč
odráží se v očích
Komentáře (1)
Komentujících (1)