Človíček
Anotace: Musí být pěkný, když vám někdo poprvý řekne Máma
ČLOVÍČEK
Stojíš u kolébky,
přemýšlíš
jaký bude ten maličký,
co v ní leží
Má tak malinkaté prstíčky?
Co čeká ho na světě
a na celé té planetě?
Zatím je nevinný
a až příliš upřímný
Nezná lež a přetvářku
Také věří na lásku
Co asi skrývá se za šibalským úsměvem?
to s jistotou říci nesvedeme
Přejme mu tedy prožít život s humorem
Komentáře (0)