Take si nesu svoji pochoden, nekdy si myslim ze snad zhasla ale to jsem se asi jen spatne divala... ta pochoden zivota stale hori, ano vim to vzdycky te ostatni pomohou plaminek rozfoukat v ohen...krasne...
11.08.2007 12:40:00 | carodejka
Gratuluju a přeju ještě spoustu nových a stejně krásných básní!Ať tě inspirace nikdy neopustí! ;-)
10.08.2007 15:36:00 | Chancer