Těžké je
Těžké je milovat,
když láska se ztrácí.
Těžké je plout,
když lod se kymácí.
Těžké je snít,
když sen se vytrácí.
Těžké je žít,
když srdce krvácí.
Těžké je zapomenout,
když vzpomínky se vrací.
těžké je se na minulost neupnout,
když bez tebe život smysl ztrácí.
Komentáře (1)
Komentujících (1)