Anotace: Kolik lidí pro ni zemřelo a kdy ji vlastně poznáme......
Každý člověk věří v nějakou tu svou "pravdu", jde o to, aby jí opravdu věřil. Pokud najednou přestane věřit, je už v podstatě předem mrtvý... pěkná báseň...
16.08.2007 17:42:00 | Miro Sparkus
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?