Pro Tebe
Anotace: Nikdy Tě neopustím ? Přesto si to udělal . . . .
Ty si můj a já sem Tvoje
Ty si láska jenom moje
nikdy mě nepřestan mít rád
nestačil bys mi jako kamarád
sem s Tebou moc štastná a Ty to lásko víš
ráda se dívám když spíš
ještě,že tě lásko moje mám
celý svý srdce Ti dám
strašně moc Tě miluju
společnou budoucnost s Tebou plánuju
být s Tebou je jak nádhernej sen
a já se bojím že sen skončí a bude zase den
nedokážu bez Tebe být
chci jen s Tebou žít
já Tě nikdy neopustím
tak velký chyby se nedopustím
miluju Tě víc než sebe
milovat chci jenom TEBE.
Komentáře (1)
Komentujících (1)