Pomezí života a ...
Anotace: život je nevyspytatelný v každem jeho aspektu ... kéž by bylo víc šťastných překvapeni než těch zarážlivě smutných
svíra se mi břicho
když vím co se stalo
zavírají oči
když vzpomínám
dochazí slova
když přemýšlím
hlavu v dlaních
když mi to dojde.
čas premýšlet
co bude dál
hlouček událostí
kterých jsem se bál
chvilka úlevy
věčnost trápení
rozdíl mezi potomkem
a matkou v slzách
svět je zlý
nevím jak dál
"nevědět" toho jsem se bál ...
Přečteno 309x
Tipy 3
Poslední tipující: dablik007, Erion Fate
Komentáře (3)
Komentujících (3)