Jsem holátko..
Anotace: .. anebo možná ne
Tak prchavý okamžik,
jako vydrží zapálená cigareta,
típnout a odhodit,
jen to si zaslouží.
... típnout a odhodit...
... jen to si zasloužím...
Smutná předehra
šustění nočního listí,
dokonalého
jako můj zkřehlý dech,
když už nedokážu dál
probudit plíce k životu.
Zasloužím si
otěže a řetězy,
zasloužím si
bandáž žaludku,
zasloužím si
zavřít oči,
vím,
že s nima dokážu
oblbnout světlušky.
... naivně si myslí,
že mrkací panenky
nedokáží nic nečistého.
Přečteno 394x
Tipy 5
Poslední tipující: Megalo'R, už ne pernikova princezna, fuu
Komentáře (6)
Komentujících (6)