Kozoroh a Štír
Anotace: Pro mého tak pozitivně nabytého kozoroha se srdcem na dlani Štír
Zdá se to býti,
jen hloupoučkým snem.
Jak může kozoroh se štírem žíti
a potácet se společně předlouhým dnem?
I kráčí spolu po cestě,
dvě odlišné rasy.
Setkali se tam ve městě,
Literácké spásy.
Společně bojují
i hledají smysl.
Myšlenky spojují,
v jedinou mysl.
Mocné je přátelství,
dvou duší podobných.
Jak dávné poselství,
časů tak vzdálených.
Přečteno 644x
Tipy 2
Poslední tipující: Zahir
Komentáře (2)
Komentujících (2)