Anotace: ***
Změna je život nebo smrt!
Tak co je případ Tvůj?
Jsi jeptiška,na city škrt,
či chceš být poklad můj?
(Tak může se Tě otázat,
kdo o Tě zájem má!
Jakou mu odpověď chceš dát?
I mne to zajímá...)
14.08.2007 18:50:00 | Kozoroh 1
Můj bejvalej mi nevěří, že se měním. Myslí si, že to snad nejde...??? Ale my víme, že jo...Hodně štěstí!!
11.08.2007 15:17:00 | Marylin