myšlenka
Anotace: myšlenkovitě myšlenkovitá
můj svět světem je, kde
...
nevyřčená slova se mísí
společně s atomy vzduchu
v plnosti modrého vesmíru
se zachytí snílkovi v uchu
a hryžou ho do čela s nadějí
že zahalí svoji tvář nachem
než z temene myšlenka vyletí
spolknutá konzervou s prachem
Přečteno 322x
Tipy 3
Poslední tipující: septemberSax, pejrak
Komentáře (3)
Komentujících (3)