Zamyšlení - 8. srpen 2007
Anotace: No, z nadpisu to možná můž vyznít až překvapivě, ale občas i dokonce přemýšlím :) (a takhle to občas i dopadá)
Milujte se a množte se...
Choďte po ráji ve stopách Adama
po boku Evy
Choďte avšak jablek střežte se!
Pravda, ta je někdy proradná
a šťastný ten co neví...
Nevědomost není prokletí avšak neomlouvá
však někdy je na škodu
Jen blázen sedí a jen doufá
v nečekanou a vhodnou náhodu
Komentáře (2)
Komentujících (2)