Anotace: další z již zmíněných básní
hmm.. Eragon je nádhernej příběh plnej dobrodružství, lásky, boje za svobodu a hlavně krásnýho života jednoho draka kterej mi zůstal v srdci.. ale musim přiznat, že nejvíc z celý knihy mě vzala bromova smrt... musim jen uznat.. ze mas pravdu :)
12.08.2007 13:32:00 | Vell