Lidskost
Anotace: o lidech a jejich duších.
Uvidím tě snad ještě někdy,
tak jak včera,
při osudu jenž s námi divadlo hraje,
kde každý svojí roli máme,
včera jsme se smáli,
zítra jak nepřátelé stát můžeme proti sobě,
v ruce zbraně,
ve slovech jedy,
zraňujeme se jak psi,
jeden den se rádi máme,
další den proti sobě pomluví házíme,
jak bumerangem,
každý z nás chyby dělá,
nenávist a zloba,
proti ostatním,
jak bouřky letní přichází.
Komentáře (6)
Komentujících (6)