Koblížky
Sakra šláp jsem do hovna
a uklouzl po něm
o zem brzdím palicí
Kdo tu projel s koněm?!
smrad co všecky odrovná
(obtisk koblih na lících)
příště si snad pozor dám
nemít hubu dokořán
lejno jako svačina
den nám krásně začíná...
Komentáře (3)
Komentujících (3)