Anotace: O tom jak lidé z pohodlnosti raději nevidí a neslyší co se dějě kolem nich...........
Tak tohle má moc pěknou myšlenku... opravdu pěkné... líbí se mi to... i když zase tu poslední sloku bych zpracoval asi trochu jinak, ale o tom to přeci je, ne... =)
16.08.2007 17:46:00 | Miro Sparkus