carodejka:díky moc Zituško ty vždy potěšíš,díky že jsi přišla,jsi takový zlatíčko,hodná holka,moc si tě vážím.A jsem ráda,že jsem tě poznala.
16.08.2007 10:18:00 | Aluna
Ahoj. Tvé verše jsou mi blízké, hlavně obsah těch slov. Je vidět, že to jde s tebe. Přeji hodně štěstí
15.08.2007 18:46:00 | jiljovský
Neboj,tu zimu v srdiecku skoro nahradi teplo a ty budes znovu stastna,pretoze po zlom by predsa malo prist to dobre nie??A ty ho urcite stretnes,opat stretnes lasku,stastie a teplo v srdci i v dusi,pretoze si to zasluzis!
13.08.2007 15:30:00 | kacicka