Chelsea
Anotace: tohle není fotbalový klub you stupid!
Podívej Chelsi,
Co se to s náma stalo?!
Otřásli jsme společností
V samotných základech,
Před pár lety…
Po hospodách
Jsme rozbíjeli napadrť
Iluze a naivní sny,
Nemilosrdně jsme jim
Vmetali pravdu do očí
A bořili jejich maličké světy,
A občas zato dostali pár facek,
Moc jsme se s nimi nepárali,
Tvrdě do nich bili,
Z těch novodobých otroků,
Nešetřili jsme nikoho,
A teď sedíme na barové židli
Sami chyceni v gigantickém soukolí
A čekáme na nové bořiče snů,
Aby jsme jim mohli dát pár facek!
Komentáře (3)
Komentujících (3)