Kolotoč života
Anotace: ..... nelze napsat anotaci ale jestli vás něco napadne dík za radu:)
Žít,
důvod proč tu být.
Snít,
něco pro co máme žít.
Láska,
obraz jménem kráska,
sázka,
to je věčná láska.
Milovat,
do srce rány řezat.
Pobodat,
jen když umím milovat.
Odpouštět,
a poté rychle odletět.
Přiletět,
abych mohla odpouštět.
Trpět,
to patří k všemu.
Užívat si,
a nelhat jemu.
Lhát,
a pak všeho se bát.
Vzdát,
a do srdce si lhát.
Kolotoč,
jen se hezky zatoč.
Nevíš proč?
To proto,že život je kolotoč!!
Komentáře (2)
Komentujících (2)