Na dně
Když bytost blízká
není vedle tebe,
když se srdci stýská
a v duši zebe,
když otevřené dlaně máš
ale srdce prázdné,,
na svoji lásku spoléháš
a najednou jsi na dně,
když chybí radost, láska, cit
a kolem je jen klam a lež
zkus ode dna se odrazit -
jen ty sám to dokážeš.
Přečteno 293x
Tipy 1
Poslední tipující: Antares
Komentáře (2)
Komentujících (2)