Když spíš
Anotace: sny nahlas a tise
Blíží se k Tobě, padají shůry,
snáší se ladně na křídlech můry.
Šeptají v hlavě, lechtají v břiše,
smějí se pláčí nahlas i tiše.
Jsou to jen zlomky spirály času,
halasné trouby božího hlasu.
A zpoza očí mrkáním víček,
proniká světlo zhasnutých svíček.
Je ti jich líto,že všechno vidí,
že planou jasně a tolik svítí.
Jsou stále blíže, přichází ladně,
Snáší se tiše lechtají v hlavě.
Lechtají, smějí se, pláčí a šeptají.
Svítí tak krásně, mrkají potají
A vidí
Všechno vidí
Komentáře (0)