Vzkříšení vzpomínek
Anotace: proč jsi je nenechal spát..? :(
pohřbený rok
vzkříšení doteků a statisíce nových slov
nesmyslné vzpomínání
na ublížení
já vím, i tohle k tomu patří
ta známá chvíle
dala mi pocit, že znovu dýchám,
víš,
s Tebou žiju a zase umírám,
tak řekni mi
kdy se zase narodím
a kdy mi dáš další sbohem…?
Komentáře (2)
Komentujících (2)