Čas
Anotace: ohlédnutí za životem a jeho marností
Na stěně hodiny do předu jdou
Nutí nás z peřin se konečně hnout
tik ťak tik
Vyskočit z postele kávu si dát
A potom do práce bezhlavě hnát
tik ťak tik
Sledovat ručičky v práci pak stále
Zítra zas nanovo pokračovat dále
tik ťak tik
Ve spěchu manželku na tvář políbit
a děti po vláskách lehounce pohladit
tik ťak tik
Ve správný čas telku si zapnout
Na konci filmu zas ve spěch vypnout
tik ťak tik
Umít se učesat a s ženou ulehat
Když tulí se říct jí jen pro dnešek NESAHAT!
tik ťak tik
Zítra je taky den miláčku spi
Já doufám přijdu dom o něco dřív
tik ťak tik
Tak na sťeně staříček Čas se směje
A na plotně ranní káva se hřeje..
tik ťak tik
Komentáře (2)
Komentujících (2)