Samota
Anotace: přišlo to samo jak nezvaný host,když sem seděla na břehu a dívala se do moře...
Leží schoulená v měkkých polštářích.
A tupost lidí,ta jí zaráží.
Tulí se ke sťeně chladné a mrazivé.
Modlí se k Ježíši,myslí že zahyne.
Zkouší se nadechnout však plíce sípají.
Za chvíli řeknem si jen a jen škoda jí.
Vzpomíná na dětství na chvíle pohody.
Sama je v pokoji bez chleba bez vody.
V tom slyší ťukání na dveře dubové.
Strach jí smrt nahání,Smrťák ji odvede.
Zemřela samotná,schoulená ke sťeně.
Doufám jen,že za čas někdo si vzpomene.
...
Přečteno 334x
Tipy 1
Poslední tipující: Anima de Vries
Komentáře (1)
Komentujících (1)