Lepší být jak pitomec,
než na city lakomec!
Smích je krásný,léčí duši,
a děvčatům mladým sluší!
Já radost mám,Tayo milá,
že ses takhle proměnila!
Láska líbezný je květ,
s ní Ti zkrásní celý svět!
A život,ten má se žít,
ne kdes v koutku živořit!
Když jsi jednou "holka k světu",
tak voň často k tomu květu!
Bon chance,mon Pet!
26.08.2007 16:36:00 | Kozoroh 1
Diky moc všem ,)... Snad to nebude s ošklivym koncem...Aspoň bych tomu rada chvili věřila.
14.08.2007 21:12:00 | Taya