Mrtví milovat nemohou
Anotace: nevědomost zabíjí....(lehce najivní)
Sbírka:
Kdysi dávno
Prosím stůj! Už ani o krok dál.
Tvůj život je vzácnější, než se zatím zdál.
Snad si zažil spoustu bolesti a trápení,
pojďme spolu teď hledat jejich řešení.
Prosím stůj! Což ani netrpíš závratí?
Uděláš krok a rozbouřené moře tě pohltí.
Tvé tělo rozdrásají ostré skály,
pohřební píseň zazpívají bílí racci v dáli.
Prosím stůj! Chci ti toho tolik povědět.
Jestli skočíš, komu to mám pak vyprávět?
Já vím něco, o čem nemáš tušení,
tak pojď ke mně a nech toho bláznění.
Už tě držím a nikdy nepustím.
Svou lásku ti teď vyzradím.
Líbáme se pod setmělou noční oblohou,
a konečně ti dochází, že mrtví milovat nemohou.
Přečteno 629x
Tipy 5
Poslední tipující: Lucilillilinka, Marfuša, Morgaine
Komentáře (4)
Komentujících (4)