Anotace: delší než nic
Tvé texty jsou čím dál tím víc plnější, úžasnější, a možná i nepochopenější ... Vždycky mi to chvíli trvá než ji vstřebám a možná je to tak dobře ... :)
22.08.2007 09:26:00 | Zuz.
Nevím, jestli jsem to pochopila správně, ale mě to připomíná ty trapné chvilky, když zůstanu sedět na nějaké rodinné oslavě sama s člověkem, který mi vypráví o nějaké události, při které jsem byla taky přítomna a zapomíná, že mi tehdy byly ani ne tři.. Jedna z nejhorších samot, jaké znám.
18.08.2007 19:42:00 | prostě Zuzana
děkuji za komenty..rád si nějaké ty věci o samotě přečtu..
13.08.2007 19:41:00 | animovaný medvídek Pů