Kritická chyba
Mé připojení k internetu selhalo
Kvalita mého života se měří
Množstvím kontaktů
V komunikačním programu ICQ
Co se stane, selže-li nějaké připojení někde uvnitř?
Napíšou: Došlo ke kritické chybě na adrese...?
Mé připojení k internetu selhalo
Už si se mnou nepovídají ani roboti
Jsem v červených číslech
Komentáře (2)
Komentujících (2)