Anotace: ...váhala jsem, jestli mám tuhle veršovánku přidat k ostatním... nakonec - posuďte sami...
Cecilko, moc bych ti přála abyste vyřešily svůj vztah. Bože, moc ti to přeju. Já se vždycky bála při dospívání mých dětí nějakého průšvihu, Benda by si přihřál polívčičku...že jse je nezvládla...jak jen ti mám pomoct..věř, že ti rozumím, není to snadné vychovat děti..ber vše tak nějak, aby to neubližovalo vám oběma..držím pěsti...H.
21.02.2006 13:52:00 | Hančí