Anotace: I když okolo mě všichni byli, vůbec o mě nevěděli... Nevěděli, že konečně znám své city a já že je potřeboji, tak mě samotnou nechali a vůbec se o mě nestarali... Bylo jim to jedno, snad si ani ničeho nevšimli, ani jeden...
když jsme všichni byly slepí ta jsi nás potřebovala nejvíc a to mě děsně mrzí
27.09.2007 15:10:00 | Rennysek
Ani nevíš jak dlouho mě to bude mrzet! Chyba ma se člověk učí a já můžu říct že to byla opravdu důkladná škola! Mám tě rád říct nestačí ale cítit to... to je hlavní:-)
24.08.2007 23:33:00 | Dagon.Lestat - My winter storm