Jsi můj sen
Anotace: nejsme tu věčně tak úsměv mi ukaž
Něžná slova ti chci šeptat do ouška tvého,
Jazykem bloudím a med posbírám z tvého klína,
Tvůj pohled dráždí mé smysly, tvé tělo mám stále v mysli.
Jsi můj sen, kde se stále milujeme, je to sex nic neslibujeme.
Jsi jako kapka rosy co se třpytí při svítání
Šeptej …vem si mě ať to pro nás krásný je
Zacelit ránu chtíčem? Jenž červenám se já,
cestou bolesti odcházím do neznámá, abych našel tebe,
je li láska bez věčnosti proč se ptáti chci a otázkou ti odpovídám?
Moudrost slovem nekáže, jen skutky učí tě, jak dál jít a paprskem slunce jako po dešti, kdy poslední kapka dopadne , když duha se probudí,Jsi víla u studánky, jsi voda v ní, jsi závoj štěstí
jen dotykem tě chci
jen polibkem tě chci
jsem vzdálený v temnem šeru
jsem odrazem tvého stínu, nejsem nic a ty jsi nikdo.
V zapomnění je tvá záchrana, myšlenkou se dělím
Sen se změní po setmění, prázdnota se naplní, obyčejný den čeká nás.
Dětský pláč tě probudí, smích se promění,
Tvé jméno je …..
Komentáře (3)
Komentujících (3)