Zrcadlo
ZRCADLO
Kdo je ta postava,
co dívá se na mě jen chvíli?
Klopící zrak,
dívá se dolů do propasti,
na dno však nedohlédne
Chvílemi bojím se,
že spadne dolů
Už všimla jsem si,
vždyť pláče
a klepe se zimou,
slzy jí po tváři plynou,
mají barvu krve
Pár centimetrů chybí
a nikdo ji už nikdy neuvidí
Zvedl se vítr,
oči naše se střetly,
to já se ocitla mezi dvěma světy
Já jsem ona
a ona můj strach,
co odráží se v zrcadle,
když dívám se do něj
Strach,
který zakryl vše,
i to,
co je důležité
Komentáře (1)
Komentujících (1)