Ztracená
Ztracená, v nalezeném životě,
zhrozená nad zamotaným uzlem.
Nelze k činu přinutit tě,
i když miloval si mě málem.
Žít v jednom uzlu,
nelze ho rozseknout,
musí se rozplést začneme spolu.
Pojď se po konci pokouknout.
Jsem v labyrintu vlastních citů,
zahalena do hedvábných šatů.
Už nenaleznu cestu ven,
možná by stačilo klubko jen.
Jenže i to klubko je moc krátké,
na mou hlavu a city velké.
Pomoc, já se vypařuji,
do propasti propadám,
snad něčí ruku zachycuji
a pohltit se nenechám.
Komentáře (7)
Komentujících (6)