Anotace: O židech
trochu mi tp připomnělo..jednu mou starší báseňku...hodně starou..
Ve stínu a prachu
rozmáhá se síla strachu
lidé křičí, vřískají
ale hlasy jejich ztichají
z kouhoutků se lyne
místo vody plyn
a otroků duše líně
vystoupily do výšin
...dál už si nevzpomínám, jak tobylo...bylo to něco k druhé světové válce myslím..ale psala jsme to ve 14ti:-D
14.08.2007 18:59:00 | Lisa Kloboučková