Má to spád, jen ten konec se tam rytmově vůbec nehodí, vím, shrnutí celé myšlenky básně tam prostě musí být, ale co takhle ho příště nějak lépe začlenit?
28.09.2007 11:07:00 | prostě Zuzana
Lepšíš se, člověče. Tohle už má zpracování, myšlenku, vzkaz... prostě všechno, co to má mít... takovýmhle básním dávám jednoznačně 100%... =))
16.08.2007 17:48:00 | Miro Sparkus