O ní
Anotace: Touha i zlost...
Pod nebem se ukrývá,
však srdce své neskrývá.
Je plná touhy plodnosti,
postrádá však cudnosti.
Chce vnímat jen lásku svoji,
snad možeš jí dát i tu tvoji.
Na zrcadle bosa chodí,
rány ty se rychle hojí.
Poslouchej ptáčky!
Nevnímej mráčky!
Dívej se na ni,
co to má v dlani?
Snad skřínku na klíček,
tak strč do ni prstíček.
Cítíš ten chlad?
Cítíš ten stud?
To je jen pud,
co srdce ti zháší
a jí povznáší!
Ona skončí na nebesích,
ty bohužel kdesi v lesích!
Komentáře (0)