Pohled vzhůru
Ten chlápek ze shora
schází se s milenkou
žádní barvití svědci
skoro každou noc
hltám jeho postavu
stříbro z ramen
čelem opřená
o okenní tabulku
očima opisuji
to prázdno nostalgie
říkám si :
má výdrž
ale já mám také výdrž
zvedá mi sukýnku
velkých očí
Někdy je fešnej
jindy jak feťák
poloviční muž
škoda jen
že mám pokaždé
vyhaslé oči
a svázaný smutek
jeho hvězdou
Komentáře (6)
Komentujících (5)