Léto!
Léto!
Pomalu couváš do zákulisí
Tvé botičky na hřebíku visí
Tak celou zimu
zase budu drkotat zubama
a tahat holky pod peřinu,
aby nebylo smutno...
Léto
Pomalu odcházíš východem
Tvé plody dozrávají za plotem
Tak celou zimu
zase budu koukat...
A jíst...co jsem si v létě zavařil...
Přečteno 348x
Tipy 2
Poslední tipující: Žqáry
Komentáře (9)
Komentujících (7)