Anotace: Bráchovi..Víš Peťo,jsi taková druhá část mě.Společně jsme části mámy.Tak proč děláš,že ne?!
Chápu, že je to zpověď... nicméně... s básní to nemá moc společného:/ je to jen smutná zpověď. Nic víc, nic míň. a takové jsou všechny tvé výtvory. Proto si myslím, že je není možné hodnotit. Nejsou zde žádné verše, žádný rytmus, ani za mák lyriky, což by z daného textu mohlo dělat báseň v próze.
21.08.2007 17:45:00 | Ariana (Lori)
Každý jdeme svou cestou, někdo zapomene, jiný ne, škoda se kvůli tomu trápit
17.08.2007 12:43:00 | Dao de