Anotace: :-)
podléhám
a pod paprsky slunce
i vlasy jsou
prádnou zahradou
a tak mě zahřej
dýchej
Prudce!!!
než zmizím
buď mou záhadou.
*
16.08.2007 19:43:00 | Mango-Holka
:o)
taky mě kolikrát napadá
už jednou tiše vypsaná...
"bloudím ti v očích a hlava se točí
jak na skalním převisu... měla bych skočit
nebo se unášet dálkovým pohledem?
Silné je vědomí, že lítat dovedem..."
16.08.2007 07:21:00 | Cecilka
jů, to rád vidím, tedy čtu, že jsi se nezapomněla usmívat :-) ... a na vzdálenosti přeci nezáleží, ale na velikosti ano ;-)
15.08.2007 23:35:00 | vapiti