Už jsem ti to asi říkal ale jsi taková moje... důvěrná známá a přitom jsem tě nikdy neviděl :)
27.08.2007 21:05:00 | Judak
chtelas to videt..videlas to..nekdy vsechny malickosti prehlizime..vubec je nevnimame..pak najednou se zastavis a koukas kolem sebe...no a jenom..cumis..co vsechno prehlizis..
a stejne......ty to nevydrzis:D
26.08.2007 21:36:00 | Adrianne Nesser
Byla sem ted delší dobu pryč a tvoje básně mi hrozně chyběli...:)tahle je opět super...:))
21.08.2007 08:51:00 | už ne pernikova princezna
když chci vidět něco zvláštního...přečtu si něco od tebe:-)
jestli to vydržíš? významné "hmmm" .-)
15.08.2007 23:50:00 | paranoidandroid