Vždy a navždy
Anotace: Spolu..Markovi..nepoznat tě,můj život by byl o tolik věcí chudší!Snad nás ten rok nerozdělí
Vždy a navždy
Dej mi ruku a pojď
Projdeme společně každou
blátivou kalužinou našich sporů
/holínky si neber/
Poplaveme společně velkým
mořem našich zážitků
/záchranný kruh nepotřebujeme/
Proletíme společně neuvěřitelným
mračnem našich tajemství
/křídla nám narostou/
Prosmějeme se společně každou
vteřinou,co jsme spolu
/čas pro nás nic neznamená/
A až budeme příliš staří
na tyhle kousky bláznovství
Posedíme společně u nádherného
ohně našeho přátelství
a řekneme si
Bylo skvělé mít přítele jako jsi ty
Komentáře (1)
Komentujících (1)